Archivos de Prevención de Riesgos Laborales

Des de el Tapinet, la Junta de Govern de la Societat Catalana de Seguretat i Medicina del Treball (SCSMT), té el goig de comunicar-nos que acaben de rebre notificació del Director del Comitè Assessor de la National Library of Medicine (Literature Selection Technical Review Committee), en la qual els fa saber l’acceptació d’Archivos de Prevención de Riesgos Laborales per a la seva indexació en la base de dades MEDLINE.

“…Després de molts anys i molts esforços de moltes persones (antigues Juntes de Govern de la SCSMT, antics Directors de la revista, Consells Rectors, Editors Associats, etc , s’ha aconsegui!

Aquest pas sens dubte consolida la revista com a primera publicació en l’àrea de salut laboral a Espanya, i com a principal també, sinó l’única de la seva especialitat, en els països de parla hispana. Ha estat fruit del treball de moltes persones, i sobretot és punt de partida per seguir treballant i millorant la publicació, que es converteix ara en referència a nivell internacional.

Com a Junta de Govern de la Societat Catalana de Seguretat i Medicina del Treball i propietaris de la revista Archivos de Prevención de Riesgos Laborales, primer de tot, volíem compartir amb tots vosaltres la notícia i agrair-vos a tots el suport i confiança a la revista, sense la qual aquesta fita no hagués estat possible…”.

 

Des de el bloc salut i treball en sanitat: ¡¡ENHORABONA!!

Miguel

Anuncis
%d bloggers like this: