Estem d’aniversari: ¡¡¡ cumplim 1 any !!!

Ara fa un any que començàrem a escriure aquest bloc, i volem parar-nos un moment, per a fer balanç i compartir les experiències viscudes i canviar alguna cosa, si cal.

El nostre propòsit inicial era posar en comú experiències, opinions i novetats. Com reflexàvem en la declaració d’intencions “…Ens plantegem mantindre al dia totes aquelles novetats que apareguen en relació a la millora de les condicions laborals dels treballadors de sanitat…”.   Aquest objectiu sembla aconseguit; estem contents i encara mantenim tota l’il·lusió per tal de continuar  aportant informació, notícies i valoracions.

Ací podeu veure un resum del tràfic del bloc:

  • Hem publicat 130 entrades.  Totes en relació al treball d’un Servici de Prevenció.
  • La majoria de les entrades tenen, a més del “talla i pega” de la informació original, que sempre ha estat citada, el valor afegit de constituir un resum i fer una valoració o donar una opinió.
  • Les fonts utilitzades han sigut molt variades: el BOE, el DOCV, el DOUE, la referencia setmanal del Consell de Ministres, Diario Médico, Revistes Científiques, webs d’institucions com ara la del INSHT, ISTAS, UGT, SCSMT, SEMST, SVMST, …..llistes de distribució com TAPINET, grups de Facebook, i altres blocs… A tots els agraïm la feina que fan i l’informació que ens han aportat.
  • Hem tingut quasi 4000 visites, això és per a nosaltres una agradable sorpresa. Ens ha fet moltíssima il·lusió vore l’aspecte que alguns dies tenia el nostre contador de visites: Espanya, Alemania, Italia, EEUU, Mèxic, Perú, Xile, Bolivia, Puerto Rico, Costa Rica, Colombia… UAUHH!!!
  • Hem trobat a faltar més comentaris (hem rebut 16). Voldriem fer-vos arribar el missatge que desitjem les crítiques, les suggerències i les aportacions, així és que animeu-vos, els vostres comentaris seràn benvinguts.
  • A més de la pàgina d’inici, que ha sigut oberta en 2685 ocasions i la de contacte (120), les entrades que més heu consultat són, per ordre de freqüència:

Moltes gràcies a tots els que ens llegiu i ens seguiu. Això ens dona molts ànims.

Salut i Treball en Sanitat

Anuncis
%d bloggers like this: