Més sobre malalties emergents

Treballem en un medi on s’utilitzen milers de productes químics, on s’empren amb finalitat diagnòstica i/o terapèutica moltíssimes fonts energètiques (radiofreqüències, làsers, radar, etc) i magnètiques, on es Desinfecta, es Desratitza i es Desinsecta sovint. Cada dia, quan anem a treballar, ens trobem amb milers de persones (treballadors de l’hospital i usuaris) amb els seus perfums, sabons, cremes….

Moltes malalties com la Fibromiàlgia, la Fatiga Crònica i la Sensibilitat Química múltiple tenen el seu origen en el contacte diari amb eixos productes, i també amb els aliments, els medicaments i la pol·lució ambiental. Ja són moltes les persones que fan una tasca de difusió d’informació important i avuí volem parlar d’elles. Si teniu interès, podeu visitar el bloc MI ESTRELLA DE MAR, de Maria José Moya.

Fa uns dies, Miguel em va facilitar un enllaç al bloc Time for Truth de Alicia Ninou, periodista independent, que ha elaborat un documental fabulòs sobre la Sensibilitat Química Multiple. Dura hora i mitja, però crec que val la pena i per això us el penje ací.

CENTINELAS DE LA VIDA – DOCUMENTAL SOBRE LA SQM from ALISH on Vimeo.

Carme

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: