Més val tard que mai

Ja passen 3 setmanes des que es van celebrar el dos Congresos: el XIII Congrés de la SEMST i el VIII Congrés Internacional de Prevenció de Riscos Laborals (ORP).

Jo vaig agafar el compromís de fer un llistat de totes les comunicacions i pòsters que s’havien presentat a ambdós events, per part dels professionals de les Unitats Perifèriques del Servei de Prevenció de la Conselleria de Sanitat, i ací està l’informació que he arreplegat. Altres feines i altres agobis m’han impedit fer-ho abans, però….més val tard que mai.

M’he prés la llicència de mostrar-vos el pòster dels nostres Residents (els de la UP-3): póster presentat per Amparo Cuesta Mirapeix, Patrick Cadeddu Martín, Miguel Quintana Sancho y Maite Fuente Goig. “Estudio de la relevancia de sobreesfuerzos y posturas forzadas como causa de accidente de trabajo atendidos en el servicio de prevención de riesgos laborales” UP-3, Hospital La Fe

A més a més:

  • Comunicació “Influencia del Servicio de Prevención de Riesgos Laborales (SPRL) en la cobertura vacunal gripal del personal sanitario dependiente de la UP 4, Hospital Dr. Peset. Ponent: Charo Gómez
  • Comunicació “¿Cómo actuar ante una pandemia? Experiencia del SPRL ante la pandemia del virus A1H1N1”. Ponent: Natalia Bartual Alonso y Elena Vidal Martínez. UP-4, Hospital Dr. Peset.
  • Comunicació “Evaluación y Rediseño desde una perspectiva Ergonómica y Psicosocial de una Central de Esterilización”. Ponent: Amparo Asensio Ojeda.  UP-4, Hospital Dr. Peset.
  • Póster “Gestión de los residuos sanitarios: eficacia y calidad en el Departamento de Salud de Castellón”, que firmen Araceli García López, Irene Brell Rodriguez, Mª Jesús Albiol Viciano i 7 persones més.
  • Pòster “Sistema de gestión de la prevención en el manejo de fármacos citostáticos en el Departamento de Salud de Castellón”, elaborat pels companys de la UP-1, Araceli Garcia López, Elena Vidal Martínez, Irene Brell Rodriguez, Mª Carmen Bellido Cambrón i Ana Isabel Arizón Benito
  • Comunicació: “Formación en gestión de la Prevención”. Ponent: Marta González Tapia. UP-7 (Alacant)

Us recorde als que tingau interés en conéixer les aportacions, que la SESMT les pènjarà en la seua web, com  ja va dir Miguel en una entrada anterior (encara no estàn, ho acabe de comprovar). Les actes del Congrés de l’ORP Conference, poden solicitar-se en la web.

Carme

Anuncis
%d bloggers like this: