Presentació

Som un grup de treball interessats per la salut i seguretat dels treballadors sanitaris.

Ens plantegem mantindre al dia totes aquelles novetats que apareguen en relació a la millora de les condicions laborals dels treballadors de sanitat, des dels zeladors fins al metges, passant per les auxiliars d’infermeria, infermers, tècnics,.. sense oblidar els marmitons, cuiners, personal de manteniment, personal administratiu, informàtics, etc i tampoc els òrgans directius.

La prevenció de riscos laborals encara que ha començat a fer-se efectiva tard, és molt important i cal informar amb rigor, professionalitat  i serietat per a fer entendre als gestors l’utilitat del nostre treball i per a que els treballadors sàpien entendre i seguisquen les nostres recomanacions.

Volem compartir l’informació en tots vosaltres i al mateix temps necessitem les vostres aportacions. És un repte apassionant del que esperem puguem obtindre coneixements actualitzats per a facilitar les nostres tasques del dia a dia.

Anuncis

2 Respostes

  1. Hola!
    Desde el hospital de sant joan (alacant) os damos la bienvenida a esto de los blogs. Aunque saludconcosas no es un blog medico como tal, hablamos de un monton de cosas relacionadas con la salud y la sanidad.

    Si quieres visitarnos:
    http://saludconcosas.blogspot.com/

    Saludos y suerte!

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: